Inova Sport

Overkapping padelbaan

De Sports Cover van Inova zorgt ervoor dat uw buitensportvelden het hele jaar door bespeelbaar zijn. Onze overkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden in Nederland. Daarmee is de Inova Sports Cover de ideale keuze voor sportverenigingen die streven naar topkwaliteit en langdurige bescherming.

Sports Cover
Meer informatie over prijzen, technische specificaties en overige mogelijkheden? Laat u inspireren en neem contact op via het contactformulier.
  • Thermisch gegalvaniseerd en gepoedercoat staal
  • De beste kwaliteit 690 grams PVC
  • Installatie door specialistische vakmensen
  • CE-markering en EN-ISO:9001/EN-ISO:1090 gecertificeerd

Rattango

Omdat wij alles zelf ontwerpen zijn de mogelijkheden oneindig. Of u nu een recht, schuin of golvend dak voor ogen heeft, onze ingenieur maakt het mogelijk. Ook de zijwanden kunnen zo worden ontwikkeld dat deze rondom gemakkelijk te openen zijn. Hierdoor genieten de gebruikers ook in de warme zomermaanden van de frisse buitenlucht.

Nebula

De Nebula is ons nieuwste ontwerp en heeft dankzij haar golvende bewegingen in het dak de uitstraling van iets bijzonders. Ook de Nebula is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden waaronder zware regenval, wind en sneeuwval.