Horeca projectontwikkeling

Glazen dakconstructies

Bent u opzoek naar de ideale manier om de schoonheid van natuurlijk licht naar binnen te halen, terwijl u er ’s winters warm en droog bij zit? Transformeer uw ruimte met een glazen dakconstructie. Inova biedt vaste en verschuifbare dakconstructies op maat, geschikt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouwprojecten. Op unieke wijze creëren wij een lichtkoepel bovenop uw hotel, restaurant of winkelcentrum, waardoor natuurlijk licht een prominente rol speelt in de atmosfeer van uw ruimte.

Dakconstructies
Meer informatie over prijzen, technische specificaties en overige mogelijkheden? Laat u inspireren en neem contact op via het contactformulier.
  • Volledig geïsoleerd en bestand tegen de meest extreme weersinvloeden
  • Thermisch gegalvaniseerd en gepoedercoat staal en aluminium
  • Installatie en montage door specialistische vakmensen
  • Samenwerking met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en architecten
  • Eigen fabricatie en samenwerking met zorgvuldig uitgezochte partners in Europa
  • CE-markering en EN-ISO:9001/EN-ISO:1090 gecertificeerd

ClearSky

Vaste en verschuifbare dakconstructies in bestaande bouw en nieuwbouw. Inova creëert op unieke wijze een lichtkoepel boven op uw hotel, restaurant of winkelcentrum.

AquaSun

Geliefd onder hotels en resorts is de AquaSun. Met deze innovatieve intrekbare zwembadoverdekking kunnen zwembadgebruikers het hele jaar door van het water genieten. Het is ontworpen voor snelle installatie, eenvoudige bediening en veiligheid.