Over Inova

Dé passende oplossing voor outdoor innovation

Your sky is our limit

De Inova Group is dé specialist in overkappingen op maat in de ruimste zins des woords. Vanuit de specialisatie in glas- aluminium- en staalconstructiebouw zijn de verschillende disciplines de afgelopen jaren uitgebreider dan ooit.

Onze producten worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Italië. Om de allerbeste te zijn werkt Inova samen met Europese fabrikanten die elkaar op unieke wijze aanvullen, waardoor we het maximale halen uit uw project.

Waar wij voor staan?

  • Flexibiliteit in maatwerk: Wij zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textielarchitectuur op maat.
  • De uitdaging aangaan: Wij omarmen uitdagingen en streven ernaar het maximale uit elk project te halen.
  • Samenwerking met topingenieurs: Onze samenwerking strekt zich uit tot gerenommeerde (internationale) ingenieurs, wat resulteert in innovatieve en superieure oplossingen.
  • Hoogwaardige materialen: Onze toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en blijven vooruitstrevende technieken toepassen om duurzame resultaten te waarborgen.
  • Strategische samenwerkingen: Onze nauwe samenwerking met zowel architecten als fabrikanten zorgt voor een synergie die leidt tot een optimaal eindproduct. Samen streven we naar perfectie in elk detail.
  • Excellente service: Onze toewijding aan uw project begint vanaf het eerste contact, maar stopt niet bij de oplevering.

Bent u na uw bezoek aan onze site geïnspireerd geraakt, heeft u specifieke wensen of behoefte aan nadere informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel met een van onze medewerkers via telefoonnummer +3179-3604058.

Ons team

Damiano Campa

(COO) FOUNDER CHIEF OPERATING OFFICER

Damiano is gepassioneerd in zijn dagelijkse werk en richt zich daarbij voornamelijk op commerciële, technische en strategische activiteiten. Damiano is een realist en ervan overtuigd dat je een dag met toewijding en passie moet beginnen en met een voldaan gevoel moet afsluiten.

Piero La Via

FOUNDER

Zijn ruime kennis en grote (inter)nationale netwerkt dankt Piero aan zijn jarenlange ervaring binnen dit segment. Piero onderhoudt de relatie met de klant vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke afronding van een project. Hij biedt uitstekende ondersteuning tijdens zowel de ontwerpfase als de ontwikkelingsfase maar staat ook na de oplevering altijd voor zijn klanten klaar.

Fabio Campa

(CTO) CHIEF TECHNOLOGY/TECHNICAL OFFICER

Fabio is verantwoordelijk voor alles wat de fabriek binnenkomt en verlaat. In zijn rol als technisch eindverantwoordelijke beheert hij het technische aspect en analyseert hij of alle onderdelen voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Inova. Daarnaast heeft Fabio ook een belangrijke adviserende rol gedurende het bouwproces.

Marco Campa

(CFO) CHIEF FINANCIAL OFFICER

Marco loopt altijd voorop bij interne en externe ontwikkelingen en houdt toezicht op allerlei organisatorische verbeteringen. Marco is zowel verantwoordelijk voor de financiën en human resources als voor de algemene zaken van de organisatie. Hieronder vallen onder meer het onderhouden van contacten met leveranciers, implementatie van wet- en regelgeving, interne audits en juridische en fiscale aspecten.

Mimmo Villani

RESPONSIBLE TECHNICAL OFFICE

Mimmo beschikt over unieke multidisciplinaire vaardigheden. Zo geeft hij leiding aan de ontwikkelingsafdeling van het bedrijf, waaronder het ontwerp en de optimalisatie van producten. Zijn afdeling is onder meer verantwoordelijk voor de technische tekeningen en berekeningen die nodig zijn voor de productie en die voldoen aan de strenge Europese industriële normen.

Franseco Quarta

RESPONSIBLE ICT

Francesco is verantwoordelijk voor ICT en de visualisatie van projecten van Inova. Met behulp van geavanceerde techniek zorgt hij ervoor dat ontwerpen vanaf de tekentafel, fotorealistisch worden weergegeven. Hierdoor krijgen onze klanten een goed beeld van het toekomstige eindresultaat van een project. Zijn creativiteit komt dan ook goed van pas bij de grafische vormgeving van de organisatie en de optimalisatie van van de bedrijfsmarketing.

Lennart Heres Hoogerkamp

BUSINESS MANAGER

Elke dag een stapje beter. Dat is het motto waarmee Lennart dagelijks aan de slag gaat met het blijvend optimaliseren van de organisatie. Hij vertaalt de bedrijfsvisie in concrete plannen en houdt zich bezig met het verbeteren van interne processen. Binnen Nederland is hij verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van de organisatie. Hieronder vallen onder meer financiële, organisatorische en marketingtechnische activiteiten.

Livio Calo

INGENIEUR

Er is geen project dat de deur van de fabriek uitgaat zonder dat Livio zijn stempel eronder heeft gezet. Hij zorgt er namelijk voor dat al onze realisaties voldoen aan de strengste voorwaarden met betrekking tot technologische en natuurkundige vereisten, waardoor onze constructies veilig en duurzaam zijn en jarenlang meegaan.

Partners

Zonder onze partners kunnen wij niet de absolute kwaliteit leveren waar wij als Inova Group voor staan. Gezamenlijk ontwerpen en vervaardigen wij uw producten specifiek op maat om zo het maximale rendement uit uw project te halen.