Horeca projectontwikkeling

Serre restaurant

Inova is specialist in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte glas-, aluminium- en stalen serres voor restaurants. De focus ligt op duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Of het nu gaat om nieuwbouw of het verbeteren van uw bestaande pand, Inova biedt de perfecte oplossing voor een unieke, op maat gemaakte serre waar uw gasten jaarrond van kunnen genieten.

Inova Glasconstructies
Meer informatie over prijzen, technische specificaties en overige mogelijkheden? Laat u inspireren en neem contact op via het contactformulier.
  • Volledig geïsoleerd en bestand tegen de meest extreme weersinvloeden
  • Thermisch gegalvaniseerd en gepoedercoat staal en aluminium
  • Installatie en montage door specialistische vakmensen
  • Samenwerking met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en architecten
  • Eigen fabricatie en samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners in Europa
  • CE-markering en EN-ISO:9001/EN-ISO:1090 gecertificeerd

Serre nieuwbouw

Wij gaan graag de samenwerking aan met architecten en ingenieurs om het maximale uit uw project te halen. Met volledige controle over het productieproces, bieden wij flexibiliteit voor zowel klassieke als moderne ontwerpen, evenals volledig unieke creaties. Inova staat garant voor vakmanschap en maatwerk van het hoogste niveau.

Serre aanbouw

De mogelijkheden zijn oneindig en reiken van glazen vouwwanden, schuifwanden of verticale schuiframen tot glazen schuifdaken, lamellendaken en vaste daken.

Serre uitbouw

Omdat wij alles in eigen productie nemen kunnen we alle kanten op met uw gebouw. Of u nu voor een klassiek, modern of een geheel eigen ontwerp gaat.