Inova Sport

Padelbaan kopen

Vanuit onze expertise in constructiebouw van staal en glas en gezamenlijke passie voor de sport padel is Inova in 2018 begonnen met de productie van padelbanen. Wij hebben diverse typen padelbanen ontworpen die voldoen aan alle eisen van de NOC*NCSF. Onze padelbanen zijn standaard panoramisch waardoor maximale zichtbaarheid gegarandeerd is.

Inova Sport
Meer informatie over prijzen, technische specificaties en overige mogelijkheden? Laat u inspireren en neem contact op via het contactformulier.
  • Beschikbaar als single- en doublevariant
  • Thermisch gegalvaniseerd en gepoedercoat staal in alle RAL-kleuren
  • 12 mm dik gehard veiligheidsglas voor de ultieme balstuit
  • Lichtmasten voorzien van 2000 watt led-verlichting met antireflectie voor ultiem comfort
  • Hoogwaardige Mondo STx90 kunstgrasmat 12 mm en 10.000 DTEX in de kleuren groen, blauw en oranje
  • Installatie en montage door specialistische vakmensen
  • CE-markering en EN-ISO:9001/EN-ISO:1090 gecertificeerd

Vision

De Vision is een state-of-the-art padelbaan met panoramaview en aandacht voor elk detail. De minimale structuur zorgt ervoor dat de toeschouwers van buitenaf volledig zicht hebben op het speelveld. Daarbij zijn deze banen volledig vrij van uitstekende delen waardoor de baan niet alleen veilig is, maar esthetisch gezien ook een lust voor het oog.

Crystal

Nóg meer zicht door nóg meer glas. De Crystal is onze nieuwste variant en lijkt op de Vision. Het verschil ten opzichte van de Vision zit in de afwerking van de hoeken. Bij de Crystal zijn deze volledig afgewerkt met glas waardoor de baan nog meer zicht rondom heeft.

Mobile

De Mobile is speciaal ontworpen voor evenementen. Ook deze padelbaan heeft dezelfde functionaliteiten en afwerkingen als de Vision, maar is als geheel demonteerbaar waardoor het gemakkelijk verplaatsbaar is. Ideaal dus voor toernooien op tijdelijke locatie. Het platform bestaat uit een staalconstructie van voorgemonteerde blokken die worden geëgaliseerd en geballast. Het kan daardoor op elk type terrein worden geïnstalleerd zonder dat er funderingswerkzaamheden nodig zijn. De panelen onder het kunstgras zorgen voor een ondergrond die perfecte bespeelbaarheid garandeert.