Horeca terrasoverkapping

Schaararmscherm

De Armonik van Inova beschermt uw terras en restaurant op elegante wijze tegen zonlicht en regen. Het stijlvolle, gebruiksvriendelijke ontwerp met schaararmfunctie maakt moeiteloos verstellen mogelijk. Het schaararmscherm wordt standaard aan uw gevel gemonteerd of staat volledig los. Voor gevels die daar niet geschikt voor zijn, biedt Inova de Armonik Semi Stand-alone. De Armonik is verkrijgbaar in modulegroottes tot 10 meter breed met een uitval tot 7,5 meter.

1.1 Inova Armonik
Meer informatie over prijzen, technische specificaties en overige mogelijkheden? Laat u inspireren en neem contact op via het contactformulier.
  • Beschikbaar in maten per module tot wel 10 meter breed en 7,5 meter diep
  • Thermisch gegalvaniseerd en gepoedercoat staal en aluminium
  • Keuze uit PVC- en waterafstotende doeken
  • Elektrisch en onafhankelijk geschakelde bediening
  • Installatie en montage door specialistische vakmensen
  • Uit te breiden met terrasheaters en ledverlichting
  • CE-markering en EN-ISO:9001/EN-ISO:1090 gecertificeerd

Armonik Standard

De Armonik Standaard wordt gemonteerd aan uw bestaande gevel. Voordat het zover is gaan wij eerst nauwkeurig na wat voor uw gebouw de beste oplossing is. Aan de hand daarvan ontwerpen wij samen met u het gewenste resultaat.

Armonik Stand-alone

Deze vrijstaande overkapping is de ideale manier om uw terras esthetisch te verrijken en Inova is de absolute specialist op dit gebied. Omdat de constructie volledig op zichzelf staat is de Armonik Stand-alone overal te plaatsen.

Armonik Semi Stand-alone

Omdat elke gevel uniek is en niet altijd geschikt voor het aanhechten van een schaararmscherm heeft Inova de Armonik Semi Stand-alone ontworpen. Deze Armonik wordt tegen de gevel aangebouwd maar is een volledig opzichzelfstaande constructie.