Horeca terrasoverkapping

Schaararmscherm

Met de harmonica zonwering van Inova is uw terras en restaurant op elegante wijze beschermd tegen zonlicht en regen. Het stijlvolle en gebruiksvriendelijke ontwerp met schaararmfunctie zorgt ervoor dat deze overkapping moeiteloos te verstellen is naar de gewenste stand. Zoals bij al onze producten werken wij uitsluitend met duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor u met minimaal onderhoud geniet van een lange levensduur. Omdat wij alles in eigen productie nemen is elk project uniek en zijn de mogelijkheden oneindig. Of u nu voor een klassiek, modern of een geheel eigen ontwerp gaat.

1.1 Inova Armonik
Meer informatie over prijzen, technische specificaties en overige mogelijkheden? Laat u inspireren en neem contact op via het contactformulier.
  • Beschikbaar in maten per module tot wel 10 meter breed en 7,5 meter diep
  • Thermisch gegalvaniseerd en gepoedercoat staal en aluminium
  • Keuze uit PVC- en waterafstotende doeken
  • Elektrisch en onafhankelijk geschakelde bediening
  • Installatie en montage door specialistische vakmensen
  • Uit te breiden met terrasheaters en ledverlichting
  • CE-markering en EN-ISO:9001/EN-ISO:1090 gecertificeerd

Armonik Standard

De Armonik Standaard wordt gemonteerd aan uw bestaande gevel. Voordat het zover is gaan wij eerst nauwkeurig na wat voor uw gebouw de beste oplossing is. Aan de hand daarvan ontwerpen wij samen met u het gewenste resultaat.

Armonik Stand-alone

Deze vrijstaande overkapping is de ideale manier om uw terras esthetisch te verrijken en Inova is de absolute specialist op dit gebied. Omdat de constructie volledig op zichzelf staat is de Armonik Stand-alone overal te plaatsen.

Armonik Semi Stand-alone

Omdat elke gevel uniek is en niet altijd geschikt voor het aanhechten van een schaararmscherm heeft Inova de Armonik Semi Stand-alone ontworpen. Deze Armonik wordt tegen de gevel aangebouwd maar is een volledig opzichzelfstaande constructie.