Horeca terrasoverkapping

Terrasoverkapping doek

Voor het flexibel overkappen van grote oppervlaktes is de Kompact de ideale oplossing voor de wisselvallige weersomstandigheden in Nederland. Dankzij het inschuifbare daksysteem is het mogelijk uw terras geheel of in delen te beschermen tegen de zon. Zo geniet u bij mooi weer van de zon, maar zit u er bij slechter weer warm en droog bij. Uniek is de Kompact in het feit dat deze overkapping per module tot wel 10 meter breed mogelijk is, zonder zichtbare liggers aan de voorzijde. Dit maakt dat uw uitzicht nauwelijks verstoord wordt en uw terras het gehele jaar de ideale plek is.

Inova Covering - Kompact
Meer informatie over prijzen, technische specificaties en overige mogelijkheden? Laat u inspireren en neem contact op via het contactformulier.
  • Beschikbaar in maten per module tot wel 10 meter breed en 12 meter diep.
  • Thermisch gegalvaniseerd en gepoedercoat staal en aluminium
  • Keuze uit PVC en niet-waterdoorlatende stof
  • Elektrisch en onafhankelijk geschakelde bediening
  • Installatie en montage door specialistische vakmensen
  • Uit te breiden met terrasheaters en ledverlichting
  • CE-markering en EN-ISO:9001/EN-ISO:1090 gecertificeerd

Kompact Standard

De Kompakt Standard is speciaal ontworpen om uw terras jaarrond te kunnen gebruiken en wordt gemonteerd aan uw bestaande gevel. Voordat het zover is gaan wij eerst nauwkeurig na wat voor uw gebouw de beste oplossing is. Aan de hand daarvan ontwerpen wij samen met u de ideale zonewering.

Kompact Stand-alone

Deze vrijstaande overkapping is de ideale manier om uw terras esthetisch te verrijken en Inova is de absolute specialist op dit gebied. Omdat de constructie volledig op zichzelf staat is de Kompact Stand-Alone overal te plaatsen.

Kompact Semi Stand-alone

Omdat elke gevel uniek is en niet altijd geschikt voor het aanhechten van een terrasoverkapping, is speciaal de Kompact Semi Stand-Alone ontwikkeld. Deze is geheel opzichzelfstaand en daardoor alsnog mogelijk om tegen elke gevel aan te plaatsen. Ook als deze daar niet geschikt voor is.